Sahaya girdi, Messi'nin ayağını öptü

Sahaya girdi, Messi'nin ayağını öptü
Güncelleme:

Sporting Lisbon tribünlerinden sahaya atlayan bir taraftar, Barcelonalı yıldızın sol ayağını öptü.

Barcelona'nın deplasmanda Sporting Lisbon ile karşılaştığı maç esnasında enteresan bir an yaşandı. Tribünlerden koşup sahaya giren bir taraftar önce yıldız oyuncu Messi'ye sarıldı sonra ayağını öptü. Bu görüntüler geceye damga vurdu.

Barcelona'nın geçtiğimiz gün Sporting Lizbon'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Şampiyonlar Ligi karşılaşması sırasında oldukça ilginç bir olay yaşandı.

Jose Arvelade Stadı'nda maçı izleyen bir taraftar, güvenlik görevlilerini aşmayı başararak sahanın içine girdi ve Barcelona'nın yıldız ismi Lionel Messi'ye doğru koşmaya başladı.

"Dünyanın en iyi futbolcusu" tartışmalarındaki rakibi Cristiano Ronaldo'nun futbol dünyasına adını duyurduğu Lizbon'da bir taraftarın kendisine bu şekilde yaklaşmasına karşın sakinliğini bozmayan Messi, kısa süre sonra genç futbolseverin tarihe geçebilecek jestiyle karşılaştı. İlk olarak Arjantinli yıldıza sarılan ve ona birkaç şey söyleyen taraftar, ardından eğilerek Messi'nin sol ayağını öptü.

Güvenlik görevlilerinin gelmesiyle kısa süre içinde taraftar saha dışına çıkartılırken, maç boyunca Messi'yi protesto eden Sporting Lizbon tribünleri bu olayın ardından Ronaldo'ya tezahüratta bulundu.

Cristiano Ronaldo, 2003 yılında Manchester United'a transfer olmadan önce, altyapısından yetiştiği Sporting Lizbon'da forma giyiyordu.