''5-2 dert değil''

''5-2 dert değil''

M.United mağlubiyetine farklı bir açıdan bakan Riekerink, “Yenilgiyi önemsemiyorum. Eksikleri gördük. Bu maçların amacı da bu zaten” dedi.

Galatasaray’da Manchester United karşısında alınan 5-2’lik mağlubiyet keyifleri kaçırdı. Ancak ilk yarıdaki futbol ve takımın 2-1 önde soyunma odasına gitmesi sarı-kırmızılıları umutlandırdı.

Maçtan sonra kendisiyle sohbet eden Sportif AŞ üyeleri Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu’na içini döken Riekerink’in, “Bu maçların amacı bu zaten... Eksiklerimizi görmek... Özellikle ilk yarıda sergilenen futboldan çok memnunum. Manchester United gibi bir takıma karşı çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Selçuk fiziksel olarak hazır değildi ve kenara almam gerekiyordu. Onun çıkmasıyla beraber eksikliğini hissettik. Manchester United ise değişikliklerle kazanma isteğini gösterdi. Bu yüzden yenilgiyi önemsemiyorum. Bize eksiklerimizi gösterdi” dediği öğrenildi. 
 
Maçtan sonra değerlendirmede bulunan sarı-kırmızılı idareciler de, “İki farklı takım izledik. İlk yarıyı önde bitiren takım umut verdi. İkinci devre zorunlu hamleler geldi. Ancak rakipte de Mourinho 2. yarıya 4 isim alarak başladı. Örneğin Serdar Aziz sakatlıktan yeni çıktığı için Rashford’a müdahale etmekten çekindi” diye konuştu.