''Bambaşka bir karaktere bürünüyorum''

''Bambaşka bir karaktere bürünüyorum''

Luis Nani, saha içindeki karakteriyle saha dışındakinin çok farklı olduğunu belirterek, “Futbola yeni başlayan birisi gibi heyecanlı ve arzuluyum” dedi.

Antalyaspor maçında attığı iki golle takımına 3 puanı kazandıran Luis Nani, AMK Gazetesi’ne konuştu.

Sahada kazanma hırsıyla ön plana çıkan Nani, “Saha içinde bambaşka bir karaktere bürünüyorum. Sahada kendimi kazanma açlığı içerisinde hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Günlük hayatta gülmeyi ve arkadaşlarıyla şakalaşmayı seven Nani, sahada çok ciddi bir insan haline geldiğini söyledi. Nani, “Şakalaşmayı seven bir karakterim var. Ama sahaya çıktığım anda bu şakacı yönüm tamamen değişiyor. Tamamen futbola kilitleniyorum ve konsantre oluyorum. Bambaşka bir insan oluyorum. Çok ciddi bin insan haline geliyorum. Ama maç bittiğinde kazandıysak o mutluluğu tekrar yaşamaya, insanlarla şakalaşmaya başlıyorum. Açlık içindeyim saha içerisinde, sahada kazanma açlığı içerisinde hissediyorum kendimi. Saha dışında şakacı bir insanım, gülmeyi eğlenmeyi seviyorum ama saha içerisinde son derece ciddi ve işine konsantreyim” diye konuştu.

FERNANDAO GÜÇLÜ VE ETKİLİ BİR OYUNCU

Takım arkadaşı Brezilyalı golcü Fernandao’ya da övgüler yağdıran Nani, “Harika bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok güçlü ve etkili bir oyuncu. Hiç kimseden asla korkmuyor, yüzüne baktığınız zaman da anlarsınız, ben de onun bu yönünü çok seviyorum. Çok fazla sayıda gol atıyor. Forvet pozisyonunda oynadığı için gol atmak zorunda, o da yüzde yüz performansla oynuyor her zaman gol atıyor, hiç kaçırmıyor” ifadelerini kullandı.

FERNANDAO İLE ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ

Dev cüssesiyle rakip defansların korkulu rüyası olan Fernandao’nun boyuyla ilgili de espri yapan Nani, “Biraz daha uzun olsaydı abartılı olurdu” dedi. Brezilyalı oyuncuyla çok iyi arkadaş olduklarını vurgulayan Nani, “Çok iyi bir arkadaşız, harika bir insan. Onunla çok iyi anlaşıyoruz. Birbirimizle uyumumuz üst düzeyde. Beraber vakit geçiriyoruz” dedi.

TARAFTARIN İSMİMİ TEZAHÜRAT YAPMASI BANA GÜVEN VERİYOR

Fenerbahçe taraftarının kendisine desteğinin önemini de vurgulayan Nani, taraftarın ismimi tezahürat yapmasının kendisine güven verdiğini belirtiyor.

Portekizli yıldız, “Taraftarın desteği benim için gerçekten çok önemli. Her serbest vuruşu kullanmaya gittiğimde her top kazandığımda her pozisyona girdiğimizde her yarattığımız tehlikede onların desteğini duymak benim için gerçekten son derece motive edici bir nokta. Onların benim ismimi tezahürat yapmaları bana fazlasıyla güven ve cesaret veriyor. Maç sonuna kadar takım için mücadele etme isteğimi bir kat daha artırıyor takıma yardımcı olma isteğimi artırıyor. Onların desteğini her an her dakika pozisyonda görmek istiyorum” dedi.

AMK Gazetesi