''Beşiktaş'ı gayet iyi tanıyoruz''

''Beşiktaş'ı gayet iyi tanıyoruz''

Kasımpaşa’nın tecrübeli futbolcusu Titi, “Beşiktaş’ı gayet iyi tanıyoruz ve oldukça güçlü bir takım” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kasımpaşa, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Lacivert-beyazlı takımın futbolcusu Titi, idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Titi, çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek tabelada üst sıralarda yer almak için mücadele ettiklerini dile getirdi.
 
Deneyimli futbolcu, “Elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Daha iyi seviyelere gelip, daha yukarı çıkmak için çalışmalarımız devam ediyor. Umarım daha fazla galibiyet alıp yukarılara tırmanabiliriz” açıklamasını yaptı.
 
Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Titi, “Beşiktaş’ı gayet iyi tanıyoruz ve oldukça güçlü bir takım. Fakat bizde iyi bir oyun oynayıp oradan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve çalışmalarımızı da bu yönde devam ettiriyoruz” diye konuştu.
 
Tecrübeli futbolcu, sezon sonu için koydukları hedefler hakkında ise, “Maç maç düşünmeyi tercih ediyorum ama antrenörümüzün yaptırdığı çalışmalara bakarsak bizim yukarılarda olmamamız için hiçbir sebep yok. Maçları kazanarak maç maç düşünerek ligin sonunda umarım istediğimiz yerlere ulaşırız” dedi.