''Beşiktaş'ta son dönemde...''

''Beşiktaş'ta son dönemde...''

Denys Boyko Beşiktaş'ta kazandığı hayatının ilk şampiyonluğuyla ilgili duygularını açıkladı, EURO 2016 için hazır olduğu mesajını verdi.

Beşiktaş'ın tartışılan isimlerinden kaleci Denys Boyko, siyah-beyazlı ekipte elde ettiği büyük başarı ve sıradaki hedeflerine dair konuştu. EURO 2016'da Almanya, Polonya ve Kuzey İrlanda ile zorlu bir mücadele verecek Ukrayna Milli Takımı'nın kampına katılan 28 yaşındaki file bekçisi burada açıklamalarda bulundu.
 
'Beni çok mutlu etti' 
 
Dnipro takımından transfer edilen Boyko, "Kupa kazanmak her zaman güzel bir duygudur. Tabii her şeyden önce benim için çünkü bu ilk şampiyonluğum. Yeni takımımla Türkiye'de şampiyonluğa ulaşmak beni çok mutlu etti" diye konuştu. 
 
'Fizik olarak iyiyim'
 

Ukraynalı kaleci şöyle devam etti: "Şimdi aklım tamamen milli takımda. Avrupa Şampiyonası iyi bir hazırlık ister. Beşiktaş'ta son dönemde forma şansları buldum. Bu yüzden fizik olarak iyi durumdayım ve kendimi hazır hissediyorum". 
 
Orman 'kalacak' demişti 
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada deneyimli kalecinin gönderileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtmiş, "Boyko takıma sonradan katıldığı için uyum sürecini tam olarak atlatamadı. Ancak takımda kalacak ve gelecek sezon daha iyi olacağını düşünüyorum" demişti.

Milliyet