''Bilinç kaybı yaşadım''

''Bilinç kaybı yaşadım''

Galatasaraylı futbolcu Sercan Yıldırım, Josko Ried maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Avusturya takımlarından Josko Ried ile yaptığı maçta sakatlanan Sercan Yıldırım, durumunun iyi olduğunu söyledi.

Keine Sorgen Arena'da oynanan maçın son anlarında kaleci Markus Schöller'in müdahalesiyle sakatlanan Sercan, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"Bilinç kaybı yaşadım ama şu an gayet iyiyim"

Takım doktoru Yener İnce'nin ilk müdahalede bulunduğunu belirten sarı-kırmızılı futbolcu, "Bilinç kaybı yaşadım ama şu an gayet iyiyim. Sırtımda biraz batma var. Doktorumuz ilk müdahaleyi yaptı. Gece detaylı kontroller yapılacak. Verilmiş sadakamız varmış" ifadelerini kullandı.

Maçta 2-0 geriye düştükten sonra kazanmalarını değerlendiren Sercan, "İyi mücadele ettiğimi düşünüyorum. Bizim için bir şanstı. Galatasaray'da kazanma arzusu her zaman vardır. Bunu da göstermiş olduk. Bu uyum sürecini atlattıktan sonra daha iyi olacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Sercan Yıldırım, attığı golde asist yapan, ardından da beraberlik golünü kaydeden yeni transfer Lionel Carole'un güzel bir gol attığını belirterek, Fransız futbolcuyu tebrik etti.