''Bu sene düşüş yaşamayacağız''

''Bu sene düşüş yaşamayacağız''

Süper Lig'de ilk yarıda gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Beşiktaşlı Atiba, Antalya kampında konuştu.

Kanadalı tecrübeli futbolcu takımın devre arası kampını geçirdiği Antalya'da basın mensuplarının karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu.

DAHA SAĞLAM GİRMELİYİZ

Şampiyonluk şanslarını değerlendiren Kanadalı futbolcu; "Şampiyonluk şansımız çok yüksek zor maçlar oynayacağız. Fenerbahçe ve Galatasaray deplasmanına gideceğiz. Sadece bunlar değil diğer maçlarda da deplasmanlarda galip gelmek zor olabiliyor. Bunlar belirleyici faktörler. Düşüş yaşamak istemiyoruz. Son dönemlerde yaşamıştık ama şimdi daha sağlam girmek ve böyle ilerlemek istiyoruz. Her maça aynı tavırla başlamamız ve böyle devam etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

VELİ VE TOLGAY'IN TAKIMA DÖNECEK OLMASI

Veli ve Tolgay'ın yeniden takıma dönecek olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Atiba; "Takım oyunu sağlam olunca sizin de bireysel olarak fark yaratmanız mümkün. Takım halinde iyiyiz. Benim de fark yaratmam mümkün hale geliyor. Bir takımda her pozisyonda rekabet olması önemli. Böylece hem oyuncu da iyi hisseder. Veli ve Tolgay döndüğü için çok mutluyuz. İkinci devrenin başlamasını sabırsızlıkla bekliiyoruz. Oynadığım her dakikanın hakkını vermeye çalışacağım." ifadelerine yer verdi.

BURADA KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM

Beşiktaş'ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen Atiba Hutchinson; "Burada kaldığım için mutluyum. Baştan itibaren söylemiştim. Anlaşma noktası bulduk ve kaldım. Sürecin sonunda Beşiktaş'ta kalarak doğru bir karar verdiğimi söyleyebilirim."dedi.