''Ceza, transfer yasağına dönebilir''

''Ceza, transfer yasağına dönebilir''

Galatasaray'ın eski başkanı Yarsuvat, UEFA'dan gelecek olan cezayla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Duygun Yarsuvat, “İçimden bir his, Avrupa kupalarından men değil de, belirli bir süre transfer yapmamızı engelleyen bir cezanın geleceğini fısıldıyor” dedi.

7 aylık bir süre başkanlık yapmasına rağmen 3 kupa birden kaldıran Duygun Yarsuvat, olumsuz bir durumu olumluya çevirebilme fırsatının kapıda olduğunu ifade ederek şunları ifade etti:
 
“UEFA’dan ceza alacağımız kesin. Benim gönlümde transfer yasağı var. İçimden bir his Avrupa kupalarından men değil de belirli bir süre transfer yapmamızı engelleyen bir cezanın geleceğini fısıldıyor.”
 
‘Paramız cebimizde kalır’
 
“Eğer ceza transfer yasağı olarak çıkarsa bu güne kadar sokağa atılan paraların cebimizde kalmasıyla belki de mali durumumuzu düzeltiriz. En büyük gider kalemi hatalı transferler, başkanlığım süresince bunu çok daha iyi anladım. Bu vesileyle altyapımıza daha sıkı sarılıp kendi yıldızlarımızı kendimiz yaratabiliriz. Bunun dünyada birçok örneği var. Porto gibi futbolcu yetiştiren bir kulüp olabiliriz, hem anormal genç nüfusu olan Türkiye’nin hem de tesis ve mantalitesiyle Galatasaray’ın bu potansiyeli var.”
 
Fanatik