''Fantastik bir başlangıç''

''Fantastik bir başlangıç''

Wesley Sneijder, De Telegraaf gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

Kariyerinde 20. kupayı kazandığını söyleyen Sneijder, “Süper Kupalar birçok ülkede kimi zaman önemsiz ve yük olarak görülür. Ama benim için öyle değildir. Kariyeriniz için bir ödül, kupa kazanmak güzeldir” dedi

Galatasaray formasıyla TFF Süper Kupa’yı kazanma mutluluğu yaşayan Wesley Sneijder, De Telegraaf gazetesine özel açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki futbolcu, kariyerindeki 20. kupayı kazandığını belirterek, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sneijder, lig öncesi moral depoladıklarını vurgulayarak, “Fantastik bir sezon başlangıcı. Süper Kupalar birçok ülkede kimi zaman önemsiz ve yük olarak görülür. Ama benim için öyle değildir. Kariyeriniz için bir ödül, kupa kazanmak güzeldir. Kariyeriniz bittiğinde özgeçmişinize baktığınızda değerini görürsünüz” dedi.

Bir başka rekabet
Türkiye’de bu kupaya önem verildiğini kaydeden başarılı futbolcu, “Türkiye’de Süper Kupa’ya büyük önem veriliyor. Ayrıca bizim de son form durumumuzu görmemiz açısında çok önemli bir finaldi. Tabii ki lig başladığında daha iyi bir duruma geleceğiz. Henüz daha sezonun çok başı. Ben inanıyorum ki yine çok güzel günler yaşayacağız” diye konuştu.

Ligdeki transferleri de değerlendiren Sneijder, “Van Persie ile beraber bir rekabet yaşayacağız. Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde, Sneijder-Van Persie rekabeti de olacak” yorumunu yaptı.