''Futbolumdan keyif alıyorum''

''Futbolumdan keyif alıyorum''

Almanya Milli Takımı’na geri dönen Mario Gomez dün basın toplantısı düzenledi.

Almanya Milli Takımı’na geri dönen Mario Gomez dün basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş’ta adeta yeniden doğan 30 yaşındaki golcü, kariyerinin en eğlenceli günlerini geçirdiğini söyledi.

Galatasaraylı Lukas Podolski ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gomez, “Beşiktaş’ta son birkaç hafta benim açımdan çok iyi geçti. Birçok gol attım. Yeniden oynadığım futboldan keyif alıyorum ve buraya döndüğüm için heyecanlıyım” dedi. Joachim Low’e de mesajlar gönderen Beşiktaşlı yıldız, “Önümüzdeki milli maçları dört gözle bekliyorum. Fransa ve Hollanda maçlarında oynamak istiyorum” diye konuştu.

‘Almanca yetiyor!’

Mario Gomez ve Lukas Podolski’ye basın toplantısında Türkiye ve Türkçe ile alakalı birçok soru yöneltildi. Gomez, “Türkçe öğrenmeye başladınız mı?” sorusuna esprili bir şekilde, “Pek ihtiyacım yok. Takımdaki herkes Almanca konuşuyor” cevabını verdi.

Podolski ise “Köln’de büyüdüğüm için hiç sıkıntı yaşamıyorum. Orası İstanbul’a benziyordu zaten” yorumunu yaptı. Gomez ile İstanbul’da görüştüklerini de kaydeden Podolski, “Türkiye’de rekabet üst düzey ama Mario ile yemeğe çıkıyoruz ve bir sıkıntı yaşamıyoruz” ifadelerini kullandı.