''Kadıköy'de beni çağırırlarsa tribüne giderim''

''Kadıköy'de beni çağırırlarsa tribüne giderim''

Gökhan Gönül, Kadıköy'e siyah-beyazlı formayla geri dönecek.

Beşiktaş'ın sezon başında F.Bahçe'den transfer ettiği Gökhan Gönül dev maç öncesi, "Tribünler beni çağırırsa karşılık veririm. Saygı bunu gerektirir. Beşiktaş'ın kazanacağı centilmence bir maç olmasını diliyorum" dedi.

Sezon başında 9 yıllık kariyerine nokta koyan ve Beşiktaş'a imza atan Gökhan Gönül, Kadıköy'e siyah-beyazlı formayla geri dönecek. Sarı-lacivertli taraftarların ezeli rakiplerine gittiği için nefretle baktığı 31 yaşındaki oyuncu, Kadıköy'deki karşılaşma öncesi 1 numaralı gündem maddesi...
 
Centilmenlik vurgusu yaptı
 
F.Bahçe camiasına kırgınlığının olmadığını ifade eden Gökhan Gönül, sarı-lacivertli taraftarlara da sıcak mesajlar verdi. Tecrübeli oyuncu, "Tribünler beni çağırırsa, tabii ki karşılık veririm. Karşılıklı saygı bunu gerektirir. Sonuçta bu bir oyun, bir eğlence. Camiaya bir kırgınlığım yok, dediğim gibi profesyoneliz. Ben artık Beşiktaş'ın başarısı için ter döküyorum, oynuyorum" diye konuştu.
 
Derbiyi kazanacaklarını söyleyen tecrübeli oyuncu, centilmenlik vurgusu yapmayı da ihmal etmedi: "Benim için özel bir maç olacak, ama olaya duygusal bakmıyorum. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Sonunda Beşiktaş'ın kazanacağı centilmence maç olsun."  
 
Akşam