''Lucescu ile görüşüyoruz''

''Lucescu ile görüşüyoruz''

Dursun Özbek, Florya'nın yeni patronunun bundan sonraki süreçte Alp Yalman olacağını söyledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig TV'de Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtladı.

Florya'nın başında bundan sonra Alp Yalman'ın olacağını söyleyen Dursun Özbek, önemli bir itirafta bulunarak "Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'a, 'gel sen başkan ol, ben üye olayım' dedim. Girmek istemediler, ben başkan oldum" dedi.

Başkan Özbek, Lucescu ile de telefon görüşmesi yaptıklarını ifade ederek, "Lucescu ile bir telefon görüşmesi yaptık, bize bir süre verdi. Süreyi değerlendiriyor. Bugün yarı o süre bitmiş olacak. Kendisini takımın başında  görmek isteriz." şeklinde konuştu.

Özbek'in açıklamalarından satırbaşları şöyle;

- Bundan sonraki süreçte Florya'dan sorumlu kişi Alp Yalman olacak. Florya'nın yeni patronu o.

- Genel Kurul bizi %70 oranıyla seçti. Ben hala o desteği arkamda hissediyorum. Duygun Yarsuvat'la da görüş ayrılığı yaşamadık.

- Galatasaray'ın iyiliği için elinde projesi olan kim varsa gelsin. Amacım koltuk değil.

- Mayıs sonunda 80 milyon TL ödememiz var. Yaklaşık 50 milyon TL ödeyeceğiz. Galatasaray'ın toplam borç yükü 1,5 milyar TL civarı....

-  Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'a başkanlık teklif ettim. Ben yardımcıları olarak görev almak istedim. Kabul etmediler.

- Lucescu ile bir telefon görüşmesi yaptık, bize bir süre verdi. Süreyi değerlendiriyor. Bugün yarı o süre bitmiş olacak. Kendisini takımın başında  görmek isteriz.

- (Rodagella ve Mehmet Topal sorusu üzerine) Bu konuda susma hakkımı kullanmak istiyorum.