''Önce Devler Ligi, sonra Trabzonspor''

''Önce Devler Ligi, sonra Trabzonspor''

Kızılyıldız'ın Arjantinli sol beki Luis Ibanez, Trabzonspor'a transferiyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu, Ağustos sonunu işaret etti.

Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta transferi için görüşmelere başladığını açıkladığı ve başkan Muharrem Usta'nın 'ilk transferimiz' dediği Luis Ibanez şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Takımı Kızılyıldız ile Slovenya'da sezon öncesi çalışmalara katılan oyuncu, bordo-mavili ekibe şartlı 'evet' dedi.

Kampta kendisine yöneltilen Trabzonspor'a transferiyle ilgili soruyu yanıtlayan Arjantinli sol bek, "Henüz hiçbir şey kesin değil. Beni Kızılyıldız'a bağlayan kontrat nedeniyle şu an buradayım. Ve en azından Şampiyonlar Ligi eleme maçları bitene kadar da burada kalacağım. Takımımın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmasını çok istiyorum çünkü. Ondan sonra bakacağız" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde son eleme turu olan play off turu Ağustos'un 23'ünde yapılacak. Oyuncunun isteğinin kabul edilmesi durumda Ibanez transferi ancak bu tarihlerde gerçekleşecek, futbolcu Karadeniz ekibine sezon başladıktan sonra katılacak.

Milliyet