''Politikacı değil, futbolcuyum''

''Politikacı değil, futbolcuyum''

Aras Özbiliz ilk açıklamasını yaptı, "Ermenistan ile Türkiye arasındaki gergin ilişkilere karşın İstanbul'da çok sıcak karşılandım" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Aras Özbiliz, transferler ilgili ilk açıklamasını Hollanda basınına yaptı.
 
'Politikacı değil, futbolcuyum'
 

İstanbul doğumlu Ermeni kökenli futbolcu, "İstanbul'da çok sıcak bir şekilde karşılandım. Türkiye ve Ermenistan arasındaki gergin ilişkiye karşın bana çok iyi bir karşılama yaptılar. Şunu herkesin bilmesini istiyorum. Ben bir futbolcuyum, polikitacı değilim. Konu futbolsa problem de yoktur" dedi. 
 
Siyah-beyazlı ekibin uzun süredir kendisini takip ettiğini dile getiren Özbiliz, "Dizimden geçirdiğim sakatlığın öncesinde de Beşiktaş benimle ilgileniyordu. Sonra da ilgilenmeye devam ettiler. Spartak Moskova şimdi yolları ayırmanın iyi olacağını düşündü ve Beşiktaş birden tekrar devreye girdi, böylece transfer gerçekleşti" diye konuştu.
 
'Ajax'a dönmek rüyamdı'
 
Hollanda'nın Ajax takımının altyapısından yetişen oyuncu, "Orada uzun yıllar forma giydim. Her zaman Ajax'a dönmenin hayalini kurdum. Daley Blind, Vurnon Anita, Kenneth Vermeer ile hala iletişim halindeyim. Frank de Boer ile de aram iyi ancak o dönem kulüptem ayrılmam gerekmişti" ifadelerini kullandı.

Milliyet