Kahramanmaraş'ta deprem

Kahramanmaraş'ta deprem
Güncelleme:

Kahramanmaraş bugün yeniden bir depremle sarsıldı. Kandilli Rasathanesi verilerine göre 3.0 büyüklüğündeki deprem bölgede kısa süreli korkuya yol açtı.

Geçen yıl 6 Şubat'ta Kahramanmaraş ve Hatay merkezli meydana gelen, 11 ilimizi yerle bir edip, 55 bine yakın canımızı yitirmemize yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki yeni depremler ve artçı sarsıntılar devam ediyor. 

Kahramanmaraş'ın Elbistan bölgesinde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin depreme ilişkin paylaştığı verilere göre, bugün saat 10.58 sularında yaşanan depremin büyüklüğü 3, derinliği ise 5 kilometre.

 Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün depreme ilişkin paylaştığı verilere göre depremin derinliği tam 5 kilometre.

AFAD'DAN SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın Türkiye'deki son depremleri listelediği siteye de aşağından ulaşabilirsiniz.

AFAD son depremler listesi için tıklayınız...

KANDİLLİ DEPREM LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesi için tıklayınız...