4 numara talihsizliği !

4 numara talihsizliği !

Galatasaray’ın flaş transferi Serdar Aziz, 4 numaranın talihsizliğini hemen yaşadı.

Tecrübeli savunmacının, milli takımda iken Hırvatistan maçında sorun yaşadığı ortaya çıktı, sol diz dış menisküsündeki yırtık nedeniyle ameliyat masasına yatacağı açıklandı

Galatasaray’da Serdar Aziz şoku yaşanıyor. Milli takım dönüşü sonrası 25 yaşındaki futbolcunun sakatlığı büyük sıkıntı yarattı. Cim-Bom’un tecrübeli savunmacısının, Türkiye’nin Hırvatistan ile oynadığı Dünya Kupası Eleme grubu maçını sakat sakat tamamladığı ortaya çıktı. 
 
90 dakika forma giydiği maçtan sonra dizinda ağrı hisseden ve yapılan kontrollerde sol diz dış menisküsünde yırtık tespit edilen Serdar, Kayserispor maçının kafilesinde yer almadı. Tecrübeli oyuncunun hemen tedavisine başladığı ve yarın bıçak altına yatacağı belirtildi.
 
Bursaspor’dan transfer edilen yıldızın 3 hafta sonra idmanlara başlayabileceği sahalara ise 4-5 hafta içinde dönebileceği kaydedildi. 
 
4 numara yaktı

 
Bu arada, Serdar Aziz’i kulüp doktoru Yener İnce’nin ameliyat edeceği bildirildi. Serdar Aziz’in son sakatlığının geçmişte yaşadığı sorunlarla bir ilgisinin bulunmadığının altı çizildi. 
 
Serdar Aziz’in sakatlığında ilginç bir tesadüf göze çarptı. Geçtiğimiz sezonlarda benzer şekilde sakatlıklardan çok çeken Hamit Altıntop’un forma numarası yine hortladı. Sezon başında Serdar’a jest amacıyla Bursaspor’daki gibi 4 numaralı formayı giymesini sağlayan Hamit’in şanssızlıkları sıkıntı çıkardı. Çok istediği 4 numarayı sarı-kırmızılılarda da kapan Serdar, bu jestine karşılık takım arkadaşına da teşekkürlerde bulunmuştu. Diğer taraftan Serdar Aziz’in yokluğunda sakatlıktan dönen Semih Kaya maç kadrosuna dahil edildi.

Milliyet