4 yıldızdan ikisi gelecek !

4 yıldızdan ikisi gelecek !

Yılbaşından sonra Brezilya'ya giden Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım, Gabriel Barbosa (Gabigol) , Leandrinho, Lima ve Dudu için kulüpleriyle masaya oturdu.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe Kulübü asbaşkanlarından ve aynı zamanda Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın yılbaşından hemen sonra Brezilya'ya gittiği ve burda 4 futbolcu için 3 kulüple görüşme yaptığı bildirildi. Ali Yıldırım, Gabriel Barbosa ve Lukas Lima için Santos kulübüyle, orta saha oyuncusu Dudu için Palmeiras ile, Leandrinho için ise Ponte Preta ile görüşmelerde bulundu.

Bu görüşmelerde uzun zamandır transfer listesinde bulunan Gabriel Barbosa (Gabigol) için Santos kulübüne 15 milyon Euro'luk teklifin yinelendiği ifade edildi.

17'LİK BREZİLYALI YILDIZA SÜPER TEKLİF

Ponte Preta'nın 17 yaşındaki yıldızı Leandrinho için ise 5 milyon Euro bonservis ücreti teklif edildiği bu futbolcuya 5 yıl için 15 milyon Euro önerildiği de bildirildi. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Asbaşkan Ali Yıldırım, 4 futbolcu için 3 kulüple yaptığı görüşmeleri 1-2 gün içinde yönetime sunacak. Yönetimde bu görüşmeler değerlendirilecek.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YİNE BREZİLYA'DA

Yönetim kurulunda yapılacak değerlendirmelerin ardından Ali Yıldırım'ın önümüzdeki hafta içinde yeniden Brezilya'ya giderek son görüşmeleri yapacağı kaydedildi. Bu son görüşmelerin ardından Fenerbahçe'nin listesindeki bu 4 Brezilyalı'dan 2'sinin transfer edilmesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin en istekli olduğu ismin ise Gabigol olduğu gelenhaberler arasında.

Takvim