Adaylar 5'e çıktı !

Adaylar 5'e çıktı !

Trabzonspor’da olağan genel kurula sayılı günler kala Muharrem ile Tamer Usta, Temel Eyüboğlu da adaylık başvurusunu teslim etti.

Trabzonspor’da 5-6 Aralık’taki olağan genel kurul öncesi aday sayısı beşe çıktı. Bordo-mavili takımda Celil Hekimoğlu ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ardından Muharrem Usta, Tamer Usta ve Temel Eyüboğlu da adaylık başvurusunu Divan Kurulu Başkanlığı’na gönderdi.

Üç adayın da evraklarını teslim alan Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, “Bu zor süreçte, çok adayımızın olması bizi mutlu ediyor. Adaylara düşen görev Trabzonspor’un o gün orada şölen havasında kongre yapmasını sağlamaktır. Bunun yanında tüzükte bazı maddelerin sıkıntıları var. Bazılarının daha çağdaş olması gerekiyor. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

‘Kabul görmez’

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin önceki haziran cetveline ilave üye isimleri eklemesiyle ilgili olarak da Sürmen şöyle konuştu: “Yönetim Kurulu’na cevabı yazdık. Dernekler Yönetmeliği’nin 14’üncü maddesi, çoğunluk aranan ilk genel kuruldan ‘15 gün önce’ der. Çoğunluk aranan ilk genel kurul 21 Kasım’da. Bize 19 Kasım’da tebliğ edildi. 9 bin 973 kişilik liste vardı. Dekont ibraz edip itiraz eden ve iki yılını dolduran 24 kişi daha var. Yani son rakam 9 bin 997’dir. Yönetimin yaptığı artış ne Divan Kurulu ne de Dernekler Masası tarafından kabul görür. Beklentimiz yönetimin kararından dönmesidir.”