Akıllardaki tek soru: Galatasaray maçında...

Akıllardaki tek soru: Galatasaray maçında...

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de taraftar Vitor Pereira'nın sahaya çıkaracağı kadroyu merakla bekliyor.

Beşiktaş mağlubiyeti ve 2-0'dan verilen Akhisar maçının ardından deplasmandaki Kayseri galibiyetiyle lige dönen Fenerbahçe'de, 3 puana rağmen sahadaki oyun kimseyi memnun etmedi.

Volkan olmasa...

Fenerbahçe maçına kadar oynadığı son 4 maçta gol atamayan Kayserispor karşısında maç boyunca ortaya konan futbol hayal kırıklığı yaratırken, son dakikalarda kaleci Volkan'ın kritik kurtarışları ise 3 puanı getiren ana faktör oldu.

Pereira hala aradığını bulamadı

Sezon başından bu yana zaman isteyen, "2 haftada kimse şampiyon olmaz" diyen Vitor Pereira ise hala bir şablon oluşturabilmiş değil. Van Persie ve Fernandao'nun birlikte oynadığı bir diziliş arayan Pereira iki oyuncudan da tam anlamıyla verim alamıyor.

Taraftar soruyor: Yine aynısı olursa...

Kayseri maçındaki vasat futbolun ardından ise Galatasaray maçı için sosyal medya ve forumlarda endişelerini dile getiren taraftarlar, Pereira'ya olan güvensizliklerini saklamıyorlar.

Herkes "Pereira nasıl bir kadroyla çıkacak? Galatasaray maçında da arayış içinde mi olacak? Van Persie nerede oynayacak?" tarzı sorular soruyor.

Portekizli teknik adamın bekler dahil defans hattındaki sürekli değişen tercihleri de yoğun eleştiri alıyor.

Fanatik