Ali Şen'den şok açıklama ! ''Volkan Demirel...''

Ali Şen'den şok açıklama ! ''Volkan Demirel...''

Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, camiada yaşanan gelişmeleri ve yönetimin transfer politikası hakkında konuştu.

“MOURINHO’YU DA GETİRSEN TARAFTAR AYAĞA KALMAZ”
Fenerbahçe’ye bu sezon Mourinho’yu da getirsen, taraftar ayağa kalkmaz. Onlar eskide kaldı. Türkiye’deki futbola gönül vermiş taraftarlar dünyanın bütün liglerinde oynanan 35-40 maçı aynı ayda canlı izleyebiliyorlar. Yıldız oyuncuları, evindeki ekranda herkes görüyor. Futbol takımı, geçtiğimiz sezon iki kupayı da Galatasaray’a kaptırdı. Hiçbir Fenerbahçeli bundan hoşnut değildir.”

“VOLKAN’A HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLMELİDİR”
“Volkan Demirel’e hizmetlerinden dolayı teşekkür edilmelidir. Mert Günok’la sözleşme imzalanmalıydı. Casillas’ın Fenerbahçe’nin gündeminde olmaması gerekir. Çok büyük kaleci değil. Tecrübeli olabilir; fakat Volkan’la arasında pek yaş farkı yok. Dünyada birçok kaleci var. Genç ve iyi kaleci takıma daha faydalı olacaktır.”

“AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİM HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAR”
“Süper Lig başlar başlamaz Fenerbahçe’nin ilk 5 maçını muhakkak kazanması lazım. Taraftarlar, Pereira ve Terraneo iyi tanımıyor. Sadece birlilkte coşacakları takım istiyorlar. Bu da hızlı ve atak oynayarak olmalıdır. Bu dediğim olmayıp önümüzdeki sezon da başarı elde edilemezse, Aziz Yıldırım ve yönetim hayal kırıklığı yaşar.”

“ALİ KOÇ’UN BAŞKAN OLMASINI BEKLİYORUZ”
“Aziz Yıldırım 8 Temmuz’daki mahkeme sonrasında görevi bırakacağını açıkladı. Ali Koç da resmen başkanlığa aday olduğunu tüm Fenerbahçe kongre üyeleri önünde yaptığı konuşmayla dile getirdi. Biz bütün Fenerbahçeliler Ali Koç’un başkan olmasını büyük iştahla bekliyoruz.”

AMK Gazetesi