Alves'in önceliği Galatasaray'dı

Alves'in önceliği Galatasaray'dı

Galatasaray ile masaya oturan Alves, nasıl oldu da Barcelona'da kaldı? İşte gerçekler...

Kulübü Barcelona'yla dün 2+1 yıl daha sözleşme yenileyen ünlü Brezilyalı sağ bek Daniel Alves'in Galatasaray'a transfer olasılığıyla ilgili önemli detaylar ortayı çıktı.

Galatasaray ile masaya oturan Alves, nasıl oldu da Barcelona'da kaldı? İşte gerçek...

BARÇA İLE SÖZLEŞME UZATMA SEÇENEĞİ GALATASARAY'DAN SONRAKİ TERCİHİYDİ 

Başarılı savunmacıyı sarı kırmızılı takıma getirmek için inisiyatif kullanan FIFA menajeri Özkan Doğan, "Daneil Alves'le birebir görüştük. Galatasaray'ın ne kadar büyük olduğunu hep söyledi. Birinci opsiyonu Galatasaray'dı. İkinci opsiyonu Barcelona ile sözleşme uzatmak, sonraki tercihi de diğer kulüplerdi.  Ama olmadı, şartlarda anlaşılamadı" dedi. 

GALATASARAY İSTEMEDİĞİ İÇİN TRANSFER GERÇEKLEŞMEDİ 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Doğan, "Bu transferden Galatasaray çekilmek istedi. Galatasaray istese olurdu. Haklı olarak takım için dengeleri, ekonomik balansı bozmak istemediler. Bu son derece mantıklı bir düşünce. Alves'in istediği rakamlar yüksekti. Alves, Galatasaray'la görüştü, ama Barcelona'yı tercih etti diyemeyiz. Galatasaray bu transferden vazgeçti. Yoksa futbolcu gelmeyi çok arzu ediyordu. Eski eşi Santa Ana ve Dainel çok profesyonel ve düzgün insanlar. Çok iyi bir iletişimimiz oldu" şeklinde konuştu.  

VETO EDEN İSİM HAMZA HAMZAOĞLU!
 
Doğan, "Alves'in Galatasaray'daki Brezilyalılarla çok iyi diyalogları var. Taffarel ve Melo ile çok iyi görüşüyor. Zaten Galatasaray'ı çok iyi tanıyor. Türk insanının Brezilya ve İspanyollara benzediğini düşünüyor. 'Türkiye çok misafirperver bir ülke diyor.' Birinci opsiyonu kesinlikle Galatasaray'dı. Kulübün Avrupa'daki hedeflerini biliyordu. Ama Hamza hoca haklı olarak takım için ekonomik dengelerin bozulmasını istemedi. Bana göre de Hamza hoca çok haklı" ifadelerini kullandı. 

İLK SIRADA GALATASARAY, İKİNCİ BARCELONA, SONRA İSE MANU VE INTER MILAN 

Özkan Doğan son olarak, "Daniel Alves'in birinci önceliği Galatasaray'dı, ikinci sırada Barcelona ile sözleşme uzatma vardı. Üçüncü Manchester United ve Inter Milan'dı" dedi.