Antalyaspor'dan Eto'o açıklaması

Antalyaspor'dan Eto'o açıklaması

Sponsor firmanın, ödeme yapmadığı ve yönetimin kriz içine girdiği iddia edilmişti.

Samuel Eto'o transferi ile dikkati çeken Antalyaspor'da yıldız golcünün 3.5 milyon Euro olan maliyetinin 1.5 milyon Euro'sunu karşılaması gereken sponsor firmanın, ödeme yapmadığı ve yönetimin kriz içine girdiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili Antalyaspor'dan açıklama geldi...

Yıldız golcünün 3.5 milyon Euro olan maliyetinin 1.5 milyon Euro'sunu karşılaması gereken sponsor firmanın, ödeme yapmadığı ve yönetimin kriz içine girdiği iddia edilmişti.
 
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, dünyaca  Kamerunlu oyuncu Samuel Eto'o'nun alacağı ücretle ilgili sponsorlarla  anlaşmazlık olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
 
Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamuoyunda Eto'o'nun yıllık  alacağı ücretle ilgili haberlerin hangi amaçla yapıldığını anlamadığını ifade  etti.
 
Eto'o'ya ödenecek bedelle ilgili sponsorlarla anlaşmalar yapıldığını  hatırlatan Gencer, "Bu anlaşmalarda herhangi bir sıkıntı yok. Bu transferlerde,  Antalyaspor'un kasasından hiç para çıkmayacak" diye konuştu.
 
Başkan Gencer, sponsor şirketlerin, Eto'o'nun da katılımıyla birkaç  gün içerisinde bir lansman yapacağını belirterek, "Bu lansman sayesinde kamuoyu  herhangi bir sıkıntı olmadığını görecektir. 'Eto'o'nun yıllık alacağı ücretle  ilgili sponsorlarla anlaşmazlık var', şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor"  dedi.