'Atom karınca' Fenerbahçe yolunda !

'Atom karınca' Fenerbahçe yolunda !
Güncelleme:

Galatasaray'ın da ilgilendiği Brezilyalı orta saha oyuncusunu takibe alana Kanarya, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan futbolcuyu devre arasında kadroya katmanın yollarını arıyor.

Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'te forma giyen 'Atom Karınca' lakaplı Bernard'ı listesine aldı. Ağırlıklı olarak orta alanın solunda görev yapmasına rağmen sağ kanat ve ofansif orta saha olarak da görev yapabilen 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız için sarı lacivertliler harekete geçti. Tekniği ve hızıyla ön plana çıkan Bernard için Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde Ukrayna kulübünün kapısını çalacak.

Shakhtar ile sözleşmesi Haziran 2018'de sona erecek olan Bernard'ın transferi Fenerbahçe devre arasında uygun bir bonservis bedeliyle kapatmayı hedefliyor. Brezilyalı oyuncunun da vatandaşları Giuliano ve Josef faktörü nedeniyle Kanarya'ya gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. 1,64'lük boyuyla 'Atom Karınca' olarak adlandırılan Bernard, Shakhtar formasıyla bu sezon 20 maçta 7 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

Skor