Balıkesirspor'da Sercan korkusu

Balıkesirspor'da Sercan korkusu

Sercan Yıldırım hakkında, çıkan hapis cezası ikinci yarı öncesi tedirginliğe sebep oldu.

Balıkesirspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Sercan Yıldırım hakkında, kefil olduğu yüklü miktarda borçla ilgili görülen davadan çıkan hapis cezası, ikinci yarı öncesi tedirginliğe sebep oldu.

Kefil olduğu borç ödenmediği gerekçesiyle hakkında Bursa 17'nci İcra Müdürlüğü tarafından icra işlemi başlatılan, evine haciz gelince borcunu ödeme taahhüdünde bulunan Sercan, söz konusu borcu zamanında kapatmayınca Bursa 2'nci İcra Mahkemesi'nde 3 ay hapse çarptırıldı.

Avukatı aracılığıyla yaptığı itiraz reddedilen Sercan Yıldırım hakkındaki dosyanın Cumhuriyet Savcılığı İnfaz Kalemi'ne geldikten sonra futbolcuya tebligat çıkarılacağı, tebligattan sonra 10 gün içinde paranın ödenmesi halinde hapis cezasının kaldırılacağı, aksi halde yakalama çıkarılacağı belirtildi.

Hapis seçeneğini akıllarına getirmediklerini söyleyen Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, "Sercan'ın avukatıyla da görüştüm. Herhangi bir sorun olmadığını söyledi" şeklinde konuştu.

TATİL BİTTİ

Süper Lig'in 16 haftalık ilk yarısını 12 puanla son sırada kapatan Balıkesirspor'da 5 Ocak'ta başlayan tatil sona erdi. Teknik direktör Kemal Özdeş ve futbolcular, Antalya'da buluştu. Kremlin Palace'ta kampa giren kırmızı beyazlı ekip, 22 Ocak'a kadar çalışmalarını burada sürdürecek, daha sonra Gaziantep'e geçecek ve 24 Ocak'ta Gaziantepspor'la 17'nci hafta maçını oynayacak.

VUKOVİC KAMPA PAZAR GÜNÜ KATILIYOR

Bu arada dün 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Hırvat kaleci Andrija Vukoviç'in ülkesine döndüğü ve pazar günü kampa katılacağı bildirildi.

AKTÜRK'TEN YALANLAMA

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, Manisaspor'un kaptanı Mikic'i transfer edecekleri yolundaki haberleri yalanladı. Mikic'in gündemlerinde olmadığını söyleyen Aktürk, geçen yıl Manisaspor'la 1'inci Lig'de gol kralı olan Peroviç'le de ilgilenmediklerini açıkladı. Taraftarın içinin rahat olmasını isteyen Başkan Aktürk, "Takıma güç katacağına inandığımız bir grup oyuncuyla görüşme halindeyiz. Ancak transfer hemen deyince olmuyor. Piyasalarda zaten belli oyuncular var. Yine de transferi kısa sürede bitirip, yeni oyuncularımızı Antalya kampına göndermek istiyoruz" diye konuştu.

DHA