Beşiktaş: 3 - Karabükspor: 1

Beşiktaş: 3 - Karabükspor: 1

Spor Toto Süper Lig 2016/2017 3. Hafta mücadelesinde Beşiktaş, KDÇ Karabükspor'u 3-1 mağlup etti.

90. DK: Beşiktaş mücadeleyi 3-1 kazanıyor...

87. DK: Tolgay Arslan'ın pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun sağ ayağıyla sert bir şut çekiyor ancak top doğrudan auta gidiyor.

84. DK: Beşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Olcay Şahan oyundan alınırken, Vincent Aboubakar yerine oyuna dahil oluyor.

83. DK: GOOOLL!! Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un penaltı golüyle maçta durumu 3-1'e getiriyor.

77. DK: KDÇ Karabükspor üçüncü ve son oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Isaac Promise, Olafur Skulason'un yerine oyuna dahil oluyor.

72. DK: Sağ kanatta Dany Nounkeu, Tolgay Arslan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılan isim oluyor.

71. DK: Kaleye uzak mesafeden Caner Erkin, sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde kalenin üstünden auta çıkıyor.

69. DK: Cristian Tanase'nin sol taraftan kullandığı köşe vuruş sonrasına altıpasın önüne gelen top kaleci Fabricio Agosto'da kalıyor.

58. DK: Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Iasmin Latovlevici doğrudan kaleye şansını deniyor fakat top az farkla kalenin üstünden auta gidiyor.

54. DK: Ceza sahası içi sağ çaprazında İlhan Depe, pasının hemen yanındaki takım arkadaşı Andre Poko'nun önüne bırakıyor. Poko, bekletmeden sağ ayağıyla yerden sert bir şut çekiyor ancak kaleci Fabricio Agosto bu şutu kurtarmayı başarıyor.

48. DK: Dany Nounkeu, golde asist yapan oyuncu oluyor.

48. DK: GOOOLL!! KDÇ Karabükspor, Abdou Traore ile farkı 1'e indiriyor.

46. DK: KDÇ Karabükspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlıyor. Valerica Gaman oyundan alınırken, Cristian Tanase yerine oyuna dahil oluyor.

46. DK: Hakem Serkan Çınar ikinci yarıyı başlatıyor. İkinci yarıya KDÇ Karabükspor başlıyor.


45. DK: Hakem Serkan Çınar maçın ilk yarısı bitiren düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı 2-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile tamamlanıyor.

45. DK: İlk yarının sonlarına yaklaşırken karşılıklı fauller nedeniyle iki takımda pozisyon üretmekte zorlanıyor.

35. DK: Anderson Talisca, rakibi Barış Başdaş'a faul yapıyor. Bu faul sonrasında Barış Başdaş rakibiyle girdiği münakaşa sonrasında sarı kartı gören bir başka isim oluyor.

32. DK: Avantaja bırakılan pozisyon sonrasında Caner Erkin, Kerim Zengin'e yaptığı faul nedeniyle sarı kartı gören isim oluyor.

30. DK: Anderson Talisca, golde asist yapan oyuncu oluyor.

30. DK: GOOOLL!! Beşiktaş, Ömer Şişmanoğlu ile farkı 2'ye çıkarıyor. Fabricio Agosto'nun havadan gönderdiği topu orta sahada Anderson Talisca kafayla sol kanattaki Ömer Şişmanoğlu'nun önüne indiriyor. Savunmanın markajından iyi kurtulan Ömer, ceza sahası içi sol çaprazından düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturmayı başarıyor.

29. DK: Sol kanatta topla birlikte süratle ilerleyen Iasmin Latovlevici ortasını yerden penaltı noktasının gerisine doğru yapıyor. O noktada Abdou Traore topun gelişine yerden şutunu çekiyor fakat bu şut az farkla yandan auta çıkıyor.

26. DK: Caner Erkin, golde asist yapan oyuncu oluyor.

26. DK: GOOOLL!! Beşiktaş, Cenk Tosun ile maçta 1-0 öne geçiyor. Sol kanatta topla buluşan Caner Erkin ortasını ön direğe doğru gönderiyor. O noktada Ömer Şişmanoğlu'nu aşan top arka direkteki Cenk Tosun'un önüne geliyor. Cenk, topun gelişine sağ ayağıyla yakın mesafeden şutunu çekerek fileleri havalandırmayı başarıyor.

22. DK: Olcay Şahan'ın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun, sol ayağıyla çok sert bir şut çekiyor fakat kaleye paralel giden top auta çıkıyor.

21. DK: Ceyhun Gülselam, rakibi Anderson Talisca'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

19. DK: Ceza sahası dışı sol çaprazdan Tolgay Arslan'ın çektiği sert şut doğrudan auta çıkıyor.

13. DK: Beşiktaş, köşe vuruşunu Caner Erkin ile kullanıyor. Caner'in, kale ağzına yaptığı ortasını kaleci Ahmet Şahin yumruklarıyla uzaklaştırıyor.

11. DK: Ceza sahası dışı sol çaprazında Gökhan İnler, rakibinden sıyrıldıktan sonra kaleye şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

9. DK: Gökhan İnler'in ceza yayı önüne gönderdiği pasına Anderson Talisca gelişine şutunu çekiyor fakat top kalenin üstünden auta çıkıyor.

7. DK: Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül ortasını penaltı noktası üzerine doğru gönderiyor. O noktada Cenk Tosun rövaşata vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ahmet Şahin son anda topu kornere çeliyor.

5. DK: Sağ kanattan Kerim Zengin'in ortasına ceza sahası içinde İlhan Depe, kafa vuruşunu yapıyor ancak bu şut farklı bir şekilde auta çıkıyor.

1. DK: Hakem Serkan Çınar maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye Beşiktaş başlıyor.

-Oynanan bu mücadelelerde Beşiktaş 33, KDÇ Karabükspor ise 15 kez fileleri havalandırmayı başardı.

-İki ekip arasında oynanan 18 resmi mücadelenin 10'unu Beşiktaş, 3'ünü KDÇ Karabükspor kazanırken, 5 maçtada eşitlik bozulmadı.

-İki hafta sonunda Beşiktaş 1 galibiyet, 1 beraberlik alırken, KDÇ Karabükspor ise 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

-KDÇ Karabükspor cephesinde ise sakatlıkları bulunan Serdar Deliktaş, Dejan Lazarevic, Mustapha Yatabare, Ermin Zec ve Elvis Kokalovic gibi önemli eksikler bulunuyor.

-Beşiktaş'da kırmızı kart cezası bulunan Necip Uysal dışında önemli bir eksiklik bulunmuyor.

-Spor Toto Süper Lig 2016/2017 3. Hafta mücadelesinde Beşiktaş, KDÇ Karabükspor'u ağırlıyor.