Beşiktaş aradığı stoperi İngiltere'de buldu

Beşiktaş aradığı stoperi İngiltere'de buldu
Güncelleme:

Transfer döneminde taraftarının büyük tepkisini çeken Beşiktaş yönetimi, stoper transferinde rotayı İngiltere'ye çevirdi...

Siyah-Beyazlılar, mevcut kadrosunda 7 stoper bulunan Tottenham'dan Davinson Sanchez ve Eric Dier'i listesinde bulunduruyor.

Sanchez için 10 milyon euro beklentisi olan İngiliz ekibi ile temaslarını sürdüren yönetim, rakamı 8 milyon euroya kadar indirdi. Beşiktaş, Tottenham'dan Eric Dier'ın da fiyatını sorarak gelecek cevabı beklemeye başladı. 2014'ten bu yana Tottenham formasını terleten ve sözleşmesinin son senesine giren 29 yaşındaki futbolcuya Premier Lig'den Fulham ile İskoçya'dan Celtic de talip. Dier, altyapısından yetiştiği Sporting'den 2014-15'te Tottenham'a transfer oldu.

Ayrıca savunma hattına takviye adına girişimlerini sürdüren Beşiktaş, Newcastle United'ın kaptanı Jamaal Lascelles için devreye girdi. Sky Sports'tan Dharmesh Sheth, Beşiktaş'ın bu transfer için çok istekli olduğunu belirtti.

29 yaşındaki oyuncu, 9. sezonuna girdiği Newcastle kadrosunda yer almaktan memnun olsa da daha fazla oynamak istediği için transfere sıcak bakabileceği aktarılıyor. İngiliz stoper, bu sezona da ilk iki Premier Lig maçında süre alamayarak yedek kulübesinde başladı.