Beşiktaş idmanında alyans paniği

Beşiktaş idmanında alyans paniği

Beşiktaş'ın önceki günkü idmanında tesis adeta ayağa kalktı...

Beşiktaş'ın 25 yaşındaki oyuncusu Tolgay Arslan, alyansının parmağında olmadığını görünce “Benim için manevi değeri çok büyük. Bulmamız lazım” dedi. Adeta seferberlik ilan edildi, herkes yüzüğü aramaya başladı. Tolgay “Bulana ödül vereceğim” dese de alyans ortada yoktu. Herkes vazgeçse bile çim uzmanı olan İsa Akkaya, “Bu kadar önemliyse arayacağım” dedi ve saatler sonra alyansı görebildi...

Çalışmanın ardından Tolgay Arslan alyansının parmağında olmadığını görünce büyük panik yaşadı. Etrafındakilere “O yüzüğün benim için manevi değeri çok ama çok büyük, bulmamız lazım” deyince Ümraniye’de adeta seferberlik ilan edildi. Oyuncular, personel, herkes antrenman sahasında Tolgay’ın yüzüğünü aramaya koyuldu.
 
Tolgay, “Bulana ödül vereceğim” dedi fakat dakikalarca süren aramalara rağmen ortada yüzük yoktu. Herkes vazgeçti ama Nevzat Demir Tesisleri’nde görevli çim uzmanı İsa Akkaya, Tolgay’a “Madem senin için bu kadar önemli ben aramaya bir süre daha devam edeceğim” dedi. Akkaya tabiri yerindeyse sahayı didik didik etti, her yere baktı ve aradan saatler geçtikten sonra yüzüğü çimlerin arasında gördü. 
 
Akkaya, alyansı hemen Tolgay’a götürürken 25 yaşındaki oyuncu yüzüğünün bulunmasına çok sevindi. Tolgay, çok teşekkür ettiği Akkaya’ya vakit kaybetmeden 2 bin TL de ödül verdi.
 
BU KEZ PARMAĞINI SARDI
 
Beşiktaş’ın dünkü idmanında ise Tolgay’ın önlemini aldığı görüldü. Tolgay, alyansını taktığı sol işaret parmağını bantla sarmış olması dikkatlerden kaçmadı.
 
Şampiy10