Beşiktaş'a 4 Alman rakip !

Beşiktaş'a 4 Alman rakip !

Siyah-Beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarına Şampiyonlar Ligi’ne göre yön verecek.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş hazırlıklarını da bu yönde yapıyor...
 
Özellikle sezon başı kamp döneminde oynanan hazırlık maçlarında rakip olarak zayıf takımları tercih eden deneyimli teknik adam, yeni sezon için bu kararından vazgeçti. Yönetimin Şampiyonlar Ligi düzeyinde bir takım kurma çabasının yanı sıra Güneş de sert ve dişli takımlarla yapılacak maçlarla takımını bu zorlu arenaya hazırlayacak.

Hazırlık döneminin ilk etabını İstanbul’daki 10 günlük kamp ile geçirecek olan Siyah-Beyazlılar, Avusturya kampı ile birlikte hazırlık maçlarına başlayacak. Şenol Güneş’in özellikle Alman takımları ile karşılaşmak istemesi üzerine yönetim dügmeye bastı. 
 
RAKİPLER BUNDESLİGA’DAN 
 
Alman takımlarını Avusturya’ya getiren bir organizasyon şirketi ile anlaşan Beşiktaş, böylece ilk adımı attı. Bu doğrultuda Kartal, Avusturya’da yapılacak 11 günlük kampta Bundesliga ekipleri ile 4 ya da 5 maç oynayacak. Karşılaşılacak rakipler arasında B.Leverkusen, W.Bremen, Hamburg ve Mainz gibi takımların olduğu kaydedildi. Atınç Nukan’ın formasını giydiği ve Bundesliga’ya yeni çıkan Leipzig ile de görüşmeler yapıldığı ifade edildi.

HT Gazete