Beşiktaş'a iki müjde birden!

Beşiktaş'a iki müjde birden!

Ahmet Kavalcı, Fernandes ve Almeida konusunda yüreklere su serpti..

Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı, Fernandes ve Almeida ile yılbaşına kadar sözleşme imzalayacaklarına inandıklarını söyledi, “Yıllık ücretlerde anlaşma sağlanmış durumda. Anlaşmazlık yaratan konu ise istenen imza paraları” diye konuştu.

Beşiktaş’ta A Takımdan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, Fernandes ve Almeida konusunda yüreklere su serpti. Siyah-beyazlı idareci, iki futbolcunun da yüzde 80 takımda kalacağını dile getirdi.

Kavalcı, “Bilic, Fernandes ve Almeida’nın takımda kalmasını istiyor. Yapılan görüşmeler sonucu yıllık ücretlerde anlaşma sağlamış durumdayız. Biz bir teklif verdik, onlar da bir öneride bulundu. Şu an ortada buluşmuş durumdayız. Anlaşmazlığı yaratan konu ise istenen imza paraları... Kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Tahmin ediyorum ki yılbaşında anlaşma sağlanır ve her iki oyuncu da takımda kalır” dedi.

Fernandes için ayrı bir paragraf açan Kavalcı, “Futbolcumuz, Türkiye’de başka bir takımda oynamayacağını da söylemişti. Fernandes iki hafta formsuz diye önerdiğimiz ücrette azalmaya gidecek halimiz yok. Ayrıca kötü bir futbolcu olsaydı, geçen sene bir çok takımdan transfer teklifi gelmezdi” ifadelerini kullandı.

Ahmet Kavalcı, ara transfer döneminde kendilerine teknik heyet tarafından ulaştırılacak rapora göre hareket edeceklerini belirterek, “Şu an da Bilic tarafından bize ulaşan bir transfer raporu yok. Eğer rapor gelirse değerlendiririz” dedi.

İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk arasındaki kavgaya da değinen siyah-beyazlı yönetici, “Sezer Öztürk’e 122 bin euro (333 bin TL), İbrahim Toraman’a da 175 bin lira para cezası uygulandı. Beşiktaş kuralları olan bir takım. Burası kavga etme yeri değildir” yorumunu yaptı.

Milliyet