Beşiktaş'ın yedek kulübesini gören şok oldu

Beşiktaş'ın yedek kulübesini gören şok oldu
Güncelleme:

Beşiktaş dün Kasımpaşa karşısında öyle bir yedek kulübesi vardı ki, birçok takımın as kadrosunda bile böyle isimlere rastlanmazdı.

Beşiktaş, Kasımpaşa maçında sadece sahadaki oyuncularıyla değil, yedek kulübesindeki milyon euroluk futbolcularla rakiplerini kıskandırdı. Negredo, Medel, Lens gibi yeni transferler kulübede uyum sürecini tamamlamak için bekledi.

Fabri’nin yedeği olarak milli file bekçisi Tolga Zengin bulunurken, Matej Mitrovic süre alamamasına rağmen Hırvat Milli Takımı’na davet edildi. Brezilyalı ünlü sol bek Adriano, Cenk’in arkasında sırasını bekledi. Inter’den gelen Medel düne kadar formayı alamazken, onunla birlikte yer alan diğer isim ise Jeremain Lens oldu. Fenerbahçe’de geçen sezon en iyiler arasında gösterilen Lens, Medel ile birlikte oyuna girdi, dakika aldı.

Beşiktaş’ın büyük beklenti içinde Valencia’dan transferi Negredo da şans bekleyen diğer bir yıldız isimdi. İspanyol golcü dışında diğer forvet ise Mustafa Pektemek’ti.

Gaziantep’ten transfer edilen Orkan Çınar da Güneş’in gözüne girmek için uğraşırken, milli futbolculardan Necip Uysal da kulübenin diğer ismi oldu. 19 yaşındaki Fatih Aksoy da altyapı kontenjanından yedek kulübesindeydi.

Beşiktaş'ın yedek kulübesini gören şok oldu - Resim : 1