Beşiktaşlılar Emre Belözoğlu'na saldırdı !

Beşiktaşlılar Emre Belözoğlu'na saldırdı !

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu'na Beşiktaşlı taraftarlar feribotta saldırdı.

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı. Emre, saldırı anını anlattı.

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, bugün bir şok daha yaşadı.

Sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, bir açılışa katılmak için Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne giderken, feribotta Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğradı.

Takımlarının Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek için Manisa'ya giden siyah beyazlı taraftarların Emre'ye önce sözle sataştı, ardından fiziki saldırıda bulundu. Emre'nin de karşılık vermesi üzerine ortalık bir anda karıştı. Bunun üzerine Emre'nin yanında bulunan Başakşehirsporlu futbolcu Orhan Ak, belindeki tabancayı çekerek, saldırıda bulunanlara, "Dağılmazsanız ateş açarım" diye bağırdı. Orhan Ak'ın bu sözlerinin ardından saldırganlar dağıldı.

ŞOK TWEET: EMRE'Yİ DÖVDÜK, AKHİSAR'A GİDİYORUZ

30-018.jpg

EMRE: ETRAFIMI SARIP KÜFÜR ETTİLER, BEN DE KAVGA ETTİM
Emre Belözoğlu olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Feribotta etrafımı sardılar, küfür ettiler. Ben de aşağı indim onlarla kavga ettim. Bana saldıran kişilerden şikayetçi oldum, şu an Eskihisar'da bir karakolda polise ifade veriyorum" dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN EMRE BELÖZOĞLU AÇIKLAMASI

23.jpg

Orhan Ak dün Fenerbahçe-Erciyesspor maçını Emre Belözoğlu ile birlikte locadan seyretmişti.

ORHAN AK: RUHSATLI SİLAHIM VAR, BİZİ DENİZE ATACAKLARDI
Olayla ilgili olarak 3puan.com'a bir açıklama yapan Orhan Ak, "Yaşananlar doğrudur ancak silah çekme konusu gerçek değil. Benim ruhsatlı silahım var ama ne çıkardım ne çektim. Böyle bir durum olmadı. Ancak insanları anlamak mümkün değil. Gözleri dönmüştü. Eğer feribottaki diğer insanlar araya girmese bizi denize atacaklardı. Emre'ye 'Şampiyon biz olacağız' diyerek ana avrat küfür ettiler... Emre de alttan aldı 'Tamam siz olun' dedi ama ona rağmen saldırdılar" diye konuştu.

İŞTE EMRE'YE SALDIRANLAR
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na saldırının ardından üç kişi gözaltına alındı.
Eskihisar Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından gözaltına alınan 3 şüpheli şu an mahkemeye çıkarıldı.

10-047.jpg
11-011.jpg

Hürriyet