Bruno Alves'ten Sporting Lizbon'a yeşil ışık

Bruno Alves'ten Sporting Lizbon'a yeşil ışık

Bruno Alves için, babası Washington Alves'ten şok bir açıklama geldi.

Sporting Lizbon'un talip olduğu Fenerbahçeli Bruno Alves için, babası Washington Alves'ten şok bir açıklama geldi. Washington Alves, oğlunun Sporting'de oynayabileceğini söyledi.

Sporting Lizbon'un yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un kadrosunda görmek istediği Bruno Alves, yeşil beyazlı kulübe transfere yeşil ışık yaktı.

Milliyet'in haberine göre, Portekizli futbolcunun babası Washington Alves, oğlunun Sporting'de oynayabileceğini söyledi.

Portekiz basınına konuşan Washington Alves, "Türkiye'deki değerlerle Portekiz'deki değerler birbirinden farklı. Ancak Bruno bir profesyonel ve bu yüzden büyük liglerde oynayan büyük kulüplerin formasını giymeyi ister. İddialı ekiplerde oynamak ister. Şüphe yok ki Sporting'i de büyük bir kulüp olarak görüyor" dedi.

"PEREIRA, BRUNO İÇİN BİR ŞANS ANCAK..."
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün bir Portekizli olmasını da değerlendiren Vitor Pereira, "Aslında Pereira Bruno, Bruno da Pereira için bir şans. Bruno için iyi bir durum çünkü kendi dilini konuşan bir hocası olacak. Hoca için de iyi çünkü onun söylediklerini diğer arkadaşlarına ileterek grupla sağlıklı ilişki kurmalarını sağlayabilir. Aracısız bir şekilde iletişim kurabilmek çok önemli bir şeydir" diye konuştu.