Bunun adı vicdansızlık !

Bunun adı vicdansızlık !

Kayserispor-Fenerbahçe maçından önce yaşanan bir olay ülkemizdeki fanatikliğin ne denli tehlikeli boyutlara ulaştığını gözler önüne serdi.

4 yaşındaki bir minik taraftar, üzerinde Fenerbahçe forması var diye tribünden atılmak istendi. Fanatiklerin öfke saçtığı küçük çocuk korkudan ağladı.

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta sonu oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçı öncesi ev sahibi takımın tribünlerinde bir kavga yaşanmıştı. Kavganın nedeni dün ortaya çıktı.

Karşılaşmayı babası ile birlikte izlemeye gelen 4 yaşındaki bir çocuk, üzerinde Fenerbahçe forması olduğu için Kayserili bazı taraftarların tepkisine maruz kalmıştı.

Adının Recai olduğu iddia edilen Kayserispor formalı bir taraftar küçük çocuğa bağırıp çağırdı ve tribünden çıkarılmasını istedi. Bir ara çocuğun üzerine yürümeye kalkan Kayserisporlu taraftar, yanındakilerin araya girmesi sonucu durduruldu.

Sarı kırmızılı tribünlerde amigoluk yaptığı bildirilen Recai adlı taraftarın bu öfke dolu hareketleri, belki de hayatında ilk kez bir futbol maçı izlemeye gelen küçük çocuğu ağlattı.

11-023.jpg

Lig TV'de yayınlanan bu görüntüler özellikle Fenerbahçe taraftarları arasında büyük tepki yarattı. Görüntüler, sosyal medyada günün en çok tartışılan paylaşımları arasında yer alırken, Fenerbahçe taraftarları yönetime küçük çocuğu Kadıköy'deki bir maçta ağırlamaları çağrısında bulundu.

AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Üniversiteli Kayserisporlular Grubu, özür dilemek yerine yaptığı bu açıklamayla ses getirdi.

Grup, Fenerbahçeli formalı küçük çocuğun Kayserispor tribünlerinde yer almasının dünyanın her yerinde anormal bir durum olduğunu dile getirdi.

İşte o açıklama:12-005.jpeg

Hürriyet