Burak Yılmaz ve Selçuk İnan indirime hazır

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan indirime hazır

Burak’ın yakın dostu Selçuk’la beraber sözleşmesinde indirim yapmaya da hazır olduğu belirtiliyor.

Burak Yılmaz, zor bir dönemden geçen Galatasaray'ı yalnız bırakmayı kendisine yakıştıramıyor. Burak’ın yakın dostu Selçuk’la beraber sözleşmesinde indirim yapmaya da hazır olduğu belirtiliyor.

Galatasaray’ın en çok eleştirilen isimlerinden biri olan Burak Yılmaz’ın adı bir kez daha transfer dedikodularına karıştı. Golcü oyuncuyu geçen yaz West Ham United çok istemişti. Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic, Burak’ı ne kadar beğendiğini her fırsatta dile getiriyordu. 5 milyon Euro’luk teklife rağmen dönemin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Burak’ın ayrılmasına izin vermedi. açıkçası Kral da gitmeyi fazla istemedi. ancak buna rağmen West Ham bu sevdadan vazgeçmiş değil. İngilizler bir kez daha kapıyı çaldı.

TEKLİF 7’YE YÜKSELDİ
West Ham bu kez sözlü olarak 7 milyon Euro önerdi. Galatasaray, bunu yazılı olarak talep etti ve kararı Burak Yılmaz’a bıraktı. Başarılı futbolcunun yine de kalmak istediği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Burak, UEFA’dan ceza alması beklenen Galatasaray’ı bu süreçte yalnız bırakmanın ihanet olduğunu düşünüyor. Çekip gitmeyi kendisine yakıştıramayan Burak’ın, yakın dostu selçuk İnan’la beraber Dursun Özbek’le görüşmeye hazırlandığı belirtiliyor. Yıllık 2.9 milyon Euro garanti para kazanan ikilinin, indirim yapmaya hazır oldukları kaydedildi.

AMK Gazetesi