Bursaspor kemer sıkacak

Bursaspor kemer sıkacak

Gelecek sezon içi transfer çalışmalarına başlayan Bursaspor, futbola 52 milyon lira bütçe ayırdı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeni sezonda kemer sıkacaklarını, Spor Toto Süper Lig, Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Kadınlar Voleybol 2’nci Ligi’nde mücadele edecek takımlarının bütçelerini 80 milyon TL olarak belirlediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübünün içinde bulunduğu borç batağından çıkabilmesi için yüksek maliyetli oyunculardan kurtulmak istediklerini belirten Başkan Ali Ay, tüm branşlar için 80 milyon TL’lik bir bütçe ayırdıklarını, futbol takımı için de bu rakamın 52 milyon TL olduğunu söyledi.

DANY VE BEKİR’E TALİP VAR

Bursaspor’un 2’nci yarıda kadro dışı bıraktığı isimler arasında yer alan Dany ile takımdan ayrılmak istediğini belirten Bekir Yılmaz’a talip olduğu bildiridi. Savunma oyuncusu Dany’le Spor Toto Süper Ligin yeni takımlarından Kardemir Karabükspor’un, Bursaspor’la 2 yıllık daha anlaşması bulunanön libero Bekir Yılmaz’la ise Akhisar Belediyespor’un ilgilendiği belirtildi.

İNDİRİM TEKLİF EDİLECEK

Her fırsatta yüksek maliyetli oyunculardan kurtulmak istediğini dile getiren Başkan Ali Ay’ın teklif gelmesi halinde yabancı oyuncuları satmayı, ayrıca futbolcularıyla yapacakları toplantıda ücretlerinde indirim isteyeceği öğrenildi.

Etiketler süper lig Bursaspor