Bursaspor Majeed Waris'in yanıtını bekliyor

Bursaspor Majeed Waris'in yanıtını bekliyor
Güncelleme:

Bursaspor transfer listesinde ilk sırada yer alan Waris Majeed için Lorient’le büyük ölçüde anlaştı. Ancak yıldız oyuncunun istediği 1 milyon 200 bin Euro için pazarlık sürüyor.

Geçtiğimiz sezon yaşanılan hayal kırıklığının ardından bu sezon ayakta kalmak için transfer girişimlerini hızlandıran Bursaspor Waris Majeed için temaslarını sürdürüyor. Teknik Direktör Paul Le Guen'in özellikle istediği yıldız oyuncunun yönetimden yılda 1 milyon 200 bin Euro talep etmesi Başkan Ali Ay'ı sıkıntıya soktu. Bursaspor Başkanı Ay'ın, "Waris hocamızın istediği bir oyuncu. Bu nedenle Waris için görüşmelerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Ancak ekonomik davranmak zorundayız. İstediği rakam bizi aşar. Bursaspor olarak kendisine en fazla 900 bin Euro verebiliriz" dedi.

WARİS SÜRE TALEP ETTİ

Waris'in Başkan Ali Ay'ın bu açıklamasından sonra düşünmek için süre istediği ve ailesiyle görüştükten sonra bu konuda son kararını vereceği gelen bilgiler arasında. Bursaspor Waris'le anlaştıktan sonra Lorient ile bir kez daha masaya oturacak. Ancak Fransız kulübüyle yapılan görüşmelerde uçurum olmadığı ve bu oyuncunun bonservisiyle transfer edilmesinde bir problem bulunmadığı öne sürüldü.

Takvim