Eren Derdiyok bombası !

Eren Derdiyok bombası !

Beşiktaş, gündemina Kasımpaşa'nın golcüsü Eren Derdiyok'u aldı.

Siyah-beyazlı yönetim, Eren Derdiyok’un Cenk Tosun ile birlikte forvete büyük katkı yapacağını düşünüyor. Kasımpaşa Yönetimi bonservisi için daha önce 5 milyon euro talep ederken, Beşiktaş’ın ise 3 milyon euro teklif etmeyi planladığı öğrenildi.

Transferde durgun günler yaşayan Beşiktaş’ta Mario Gomez’in geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olurken; yönetim, daha önce de gündemine aldığı Eren Derdiyok’u yine transfer listesine dahil etti.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele edeceği için güçlü bir forvet hattı hesapları içerisinde olan Beşiktaş Yönetimi’nin, bu oyuncunun gelmesi halinde, Gomez olmasa bile Cenk Tosun ile Eren Derdiyok’un forvette önemli işler yapabileceğini düşündüğü ileri sürüldü.

Daha önce de Eren’i gündemine alan fakat bir türlü kadroya dahil edemeyen Beşiktaş Yönetimi’nin tek endişesi ise, Kasımpaşa Yönetimi’nin bu oyuncuya izin vermemesi... Lacivert-beyazlıların, bu oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli istediği ortaya çıkarken, Beşiktaş Yönetimi’nin, Eren için 3 milyon euro teklif etmeyi düşündüğü bildirildi. Bir yandan Mario Gomez’i de yeniden takıma transfer etmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi’nin, Alman oyuncu geri dönse de, Eren’i listesinde tutmaya devam edeceği belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş Yönetimi, Kasımpaşa ile sözleşmesi biten oyuncusu Scarione ile de yakından ilgilenmeye devam ediyor. Sosa’nın ayrılma ihtimali üzerine Portolu Josue’yi gündemine alan siyah-beyazlı yönetim, Scarione ile de temaslarını sürdürüyor.

13 gol attı

Geçen sezon 24’ü ilk 11’de olmak üzere 31 karşılaşmada sahaya çıkan Eren Derdiyok, 13 gol atmayı başardı.

Milliyet