Fatih Terim, Adriano’yu da şaşırttı

Fatih Terim, Adriano’yu da şaşırttı

Beşiktaşlı yıldız Adriano, Arda Turan'ın milli takıma alınmamasına şaşırdığını söyledi.

Beşiktaş’ın yeni transferi Adriano, Arda Turan’ın milli takıma alınmaması ile ilgili şaşkın olduğunun söyledi. Brezilyalı yıldız, bu sezo Arda Turan’ın Barcelona’nın en önemli isimlerinden olacağını söyledi.

Adriano, “Evet, Türkiye'nin maçını izlerken Arda'nın olmaması beni şaşırttı. Hocasıyla neler yaşadı bilemiyorum, ama Arda adının bugün Barcelona'da iyi olduğunu biliyorum. Geçen sezon zor dönemler yaşadı, çünkü 6 ay futbol oynayamadı ve bu geçen seneyi ona komple kaybettirdi bence. Atletico'daki Arda'yı göremedik. Ancak bu sezon yaptığı başlangıçla neden Barcelona'da olduğunu gösterdi. Barcelona'nın en önemli oyuncularından biri olmayı sürdüreceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Kaliteli bir oyuncu topluluğuna sahip olduklarını dile getiren Sambacı, Şenol Güneş’in seçim yapmakta çok zorlanacağını dile getirdi. Adriano şu ifadeleri kullandı:

“Hayır, bunu asla problem yapmam. Kimin oynayacağını elbette hoca belirler. Benim işim yüzde yüz hazır olup o maçta görev almaktır. Sadece sol bekte değil bütün pozisyonlarda bir çok sayıda kaletilei oyuncumuz var. Ve gerçekten kimin oynayacağı bugün bile belli değil. Herkes iyi olursa ki hedef odur, bu sefer hocanın işi zor olur. Seçimde başı ağrırır. Benim düşüncem bu sene işi en zor olacak kişi Şenol Güneş olacak. Biz iyi olunca o da zorlanacak. Biz hepimiz iyi olursak bu da takımı hep beraber yukarıya taşıyacaktır.”

Hürriyet