Fenerbahçe - Kasımpaşa: 4-2

Fenerbahçe - Kasımpaşa: 4-2
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de 14. Fenerbahçe,sahasında Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftada Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı konuk etti. Beşiktaş’ın derbide Galatasaray’ı 3-0 mağlup etmesinin ardından zirvenin karışmasıyla sarı-kırmızılılara yaklaşma sansı yakalayan Fenerbahçe, konuğunu 4-2 mağlup etti ve puanını 26’ya yükseltti.

Sarı-lacivertliler baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada üç puana Neustadter (26), Giuliano(49 ve 62) ve Valbuena’nın (81) golleriyle uzandı. Janssen’in cezası, Soldado’nun ise sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Alper ve Giuliano’dan oluşan hücum hattıyla sahaya çıkan Aykut Kocaman istediğini aldı.

Oyunuyla beğeni toplayan Giuliano, ligdeki gol sayısını 7’ye yükseltirken Kanarya bu sezon ilk defa üst üste üç galibiyet almış oldu. Bu mağlubiyetle dört maçlık yenilmezlik serisi sona eren ve 18 puanda kalan Kasımpaşa’nın golleri ise 45+1’de Mensah ve 82’de Murillo’dan geldi.

TRİBÜNLER MAÇ ÖNCESİ VAN PERSİE’Yİ YUHALADI 
Okul açık tribününde yer alan sarı lacivertli taraftarlar maç öncesi Van Persie’yi tribüne çağırdı. Tribünleri selamlamak için okul açık tribüne yönelen Van Persie’ye sarı lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdi ve tecrübeli golcü taraftarların büyük bölümü tarafından protesto edildi.

TRİBÜNE İLK ÇAĞRILAN OZAN TUFAN OLDU
Fenerbahçe taraftarı, Ozan Tufan'a büyük destek verdi. Genç oyuncu tribüne çağrılan ilk isim oldu. Sarı lacivertli taraftarlar genç futbolcuya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

KADIKÖY DOLDU 
Fenerbahçe taraftarları, Kasımpaşa maçına yoğun ilgi gösterdi. Kale arkası tribünlerİ tamamen dolarken, 40 bine yakın Fenerbahçe taraftarları takımlarına destek verdi. Taraftarlar maç boyunca coşkuyla takımlarını destekledi.

DEFANS DÖRTLÜSÜ DEĞİŞMEDİ, ISLA İLE NETO YEDEK SOYUNDU
Teknik direktör Aykut Kocaman ligde son iki maçta görev verdiği defans dörtlüsünü değiştirmedi. Şener, Neustadter-Skrtel ve İsmail Köybaşı defans dörtlüsünün performansından memnun olan Kocaman Kasımpaşa karşısında da bu dörtüye görev verdi. Sakatlığı geçen Şilili sağ bek Isla ile Portekizli stoper Neto yedekler arasında oturdu.

Seçiniz...