Fenerbahçe'de özel motivasyon !

Fenerbahçe'de özel motivasyon !

Galatasaray derbisine en iyi şekilde çıkmak isteyen Fenerbahçe’de futbolcular için özel bir motivasyon klibi hazırlandı.

Galatasaray derbisine hem fizik hem de mental açıdan en iyi şekilde çıkmak isteyen Fenerbahçe’de futbolcular için özel bir motivasyon klibi hazırlandığı belirlendi.

Sarı-lacivertli teknik heyetin isteğiyle hazırlanan klipte bu sezonun en özel anları yer aldı. Atılan goller, kazanılan maçlar gibi takımı pozitif yönde etkileyecek bölümlerin yer aldığı görüntüler oyunculara izletildi. Ezeli rakipleri Galatasaray karşısında ilk derbi sınavına çıkacak olan Teknik Direktör Vitor Pereira’nın maç öncesi takım içinde oluşan atmosferden memnun kaldığı aktarıldı.

Bu arada sarı-lacivertli kulübün bu sezon transfer ettiği yabancılar; Fabiano, Ba, Kjaer, Souza, Markovic, Fernandao ve Robin Van Persie da teknik patron Pereira gibi ilk kez Galatasaray derbisi heyecanı yaşayacak. Yeni yerlilerden Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan da dev derbide ilk kez yer alacak. Sakatlığı bulunan Volkan Şen ise maçı tribünden izleyecek.