Fenerbahçe'den aynı senaryo !

Fenerbahçe'den aynı senaryo !

Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Fenerbahçe, Başakşehir maçında şampiyonluk yarışına havlu attı.

Medipol Başakşehir, 2014-15 sezonunun 33. haftasında olduğu gibi dün de Fenerbahçe'^nin şampiyonluk yarışında havlu atmasına neden oldu. Futbolseverler “Yine aynı senaryo sahnelendi”dedi.

Fenerbahçe’nin belalısı Medipol Başakşehir, sarı-lacivertli takımı bir kez daha şampiyonluktan etmeyi başardı. Sezon 2014-15… Fenerbahçe yine şampiyonluk yarışı veriyor. Bu kez rakip Galatasaray… Ligin 33. haftasında sarılacivertliler büyük umutlarla gittikleri Başakşehir deplasmanında 7 kişi kaldıkları maçta rakibiyle 2-2 berabere kalmıştı. Aynı hafta Galatasaray ise Türk Telekom Arena’da Beşiktaş’ı 2-0 yenerek, şampiyonluğunu ilan etmişti.

Sezon 2015-16… Fenerbahçe yine şampiyonluk mücadelesi yapıyor… Şimdiki rakip ise Beşiktaş… Ligin 32. haftasında Türk Telekom Arena’da oynanan mücadelede Kara Kartal, Aslan’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile arasındaki farkı 6 puana çıkardı. Dün de adeta aynı senaryo sahnelendi. Başakşehir, Sarı Kanarya’yı mağlup ederek, bir kez daha şampiyonluk yolunda önünü kesmiş oldu.

AMK Gazetesi