Fenerbahçe'yi olimpiyat vurdu !

Fenerbahçe'yi olimpiyat vurdu !

Gabigol için Fenerbahçe'nin teklifini geri çeviren Santos Kulübü'nün, genç yıldız için özel bir yol haritası belirlediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin transfer gözdesi Gabriel Barbosa'da olimpiyat kurbanı olduğu ortaya çıktı. Santos formasıyla harikalar yaratan 19 yaşındaki golcü için sarı-lacivertlilerin teklifte bulunduğu ancak bu teklifin siyah-beyazlılar tarafından geri çevrildiği bildirildi.
 
Yeni Neymar diyorlar
 
Bu sezon toplamda 19 gol kaydeden ve ülkede 'Yeni Neymar' gözüyle bakılan futbolcunun olimpiyat oyunlarına saklandığına dikkat çekildi. Santoslu idarecilerin, genç isimle ilgili bir toplantı gerçekleştirdikleri ve geleceğine dair bir yol haritası çizdikleri belirtildi. 
 
'Gabigol projesi' ürettiler

 
"Projeto Gabigol" (Gabigol Projesi) adı verilen planlamayla birlikte oyuncunun imaj ve bonservis değerlerinin artırılması için özel bir çalışma içine girildi. Rio Olimpiyatları'nda Brezilya forması giyecek olan Gabriel'in, burada turnuvanın yıldızı olacağı da hesaba katılarak, futbolcunun Ağustos sonuna doğru sona erecek dev organizasyondan önce kesinlikle satılmaması kararı alındı.
 
Devler sıraya girecek
 
Fenerbahçe'nin teklifinin de bu yüzden kabul edilmediği, oyunlarda yıldızını daha da parlatacak Gabigol'ün değerini çok daha artırarak, gözdesi haline geleceği dev ekiplerden bir tanesine gönderilmesinin düşünüldüğü ifade edildi.

Milliyet