Florya'da konuşalım !

Florya'da konuşalım !

Dursun Özberk yönetimi, her ay bir toplantısını tesislerde yapacak. Yöneticiler bilmek istedikleri her konuyu Hamzaoğlu’na direkt sorup yanıtını alacak.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Özbek’in öncülüğü ile Yönetim Kurulu toplantılarının ayda bir kez Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılması kararı alındı. Yeni uygulamadaki amacın, geçmişten bugüne gelen yönetim kurulu ve futbol takımı arasındaki kopukluğu ortadan kaldırmak olduğu öğrenildi.Bu sayede futbol takımı ve teknik heyet ile tüm yönetim kurulu arasında diyalog kurulması hedefleniyor.

BiRiNCi AĞIZDAN BiLGi
Ayrıca ayda bir Florya’da yapılacak olan yönetim kurulu toplantılarına Hamza Hamzaoğlu da katılacak. Yöneticiler, bu toplantıda kafalarındaki soruları, Hamzaoğlu’na soracak. Başarılı teknik adam ise her konuda bilgi aktarırken, futbol takımı, alt yapı ve Florya ile ilgili tüm isteklerini yönetim kurulu toplantısında iletecek. Kısaca G.Saray’da herkes sorusunun yanıtını birinci ağızdan alacak.

PERŞEMBE GiTTiLER
Yönetim kurulu üyeleri, Florya’daki toplantı günlerinde Galatasaray idmanını da izleyip futbolcuların son durumu, performansı hakkında da bilgi sahibi olacak. Yönetim kurulu, geçtiğimiz perşembe günü ilk olarak toplu halde Florya’ya giderek sarı kırmızılı oyuncularla tanıştı.

Hürriyet