Galatasaray'a Brezilyalı stoper

Galatasaray'a Brezilyalı stoper

Galatasaray'a, Lazio'nun Brezilyalı oyuncusu Maruicio önerildi.

İtalya’da forma giyen 27 yaşındaki oyuncunun menajerleri, Mauricio’nun sarı-kırmızılı takıma gelebileceğini iletti. Cim-Bom’a karşı oynanan iki maçta da forma giyen Brezilyalı stoperin bonservisinin 2-2.5 milyon euro arasında olduğu ifade edildi.

Galatasaray’ın bu sezon sonunda kapsamlı bir revizyon içerisine girecek olması, menajerlerin iştahını kabarttı. İlk olarak teknik direktörünü seçecek olan Cim-Bom, bunun ardından da transfere yönelecek.

Sarı-kırmızılıların önümüzdeki sezon takımı emanet edeceği isim için Mircea Lucescu, Lucien Favre, Marcelo Bielsa gibi teknik adamların adı geçerken, transfer konusundaki çalışmalar da devam ediyor. Galatasaray’a menajerler tarafından son önerilen ismin Lazio’nun Brezilyalı stoperi Mauricio olduğu belirlendi.

Savunmanın merkezinde oynayan 27 yaşındaki oyuncunun menajerleri, bu futbolcunun gelecek sezon Galatasaray’a gelebileceğini belirtti. Bu sezon Lazio formasıyla lig, kupa ve Avrupa’da 34 maça çıkan Sambacı, bunların 29’unda ilk 11’de yer aldı.

İtalyan ekibiyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mauricio’nun bonservisinin 2-2.5 milyon euro civarında olduğu belirtilirken, oyuncunun bu sezon Galatasaray’a karşı UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 2 maçın da sarı-kırmızılılara en önemli referans olarak sunulduğu ifade edildi.

Galatasaray’ın bu oyuncuyu değerlendirmeye aldığı ve 1.85 boyundaki defans oyucusuyla ilgili kararın önümüzdeki günlerde verileceği belirtildi.

Milliyet