Galatasaray'ı işte bu yalaka kafalılar batırdı !

Galatasaray'ı işte bu yalaka kafalılar batırdı !

Maddi zorluklarla boğuşan Cimbom'un Spor Bakanı'nın babaannesinin vefatı için gazetelere başsağlığı ilanı vermesi taraftarı çılgına çevirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın babaannesi Leman Kılıç, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat etmişti. Dün de Kılıç'ın cenazesi torunu olan Bakan'ın da katıldığı törenle toprağa verilmişti.

Bakan ve ailesi, kaybettikleri babaanneleri için çok sayıda taziye ve başsağlığı mesajı alırken bunlardan en ilginci Galatasaray Spor Kulübü'nden geldi.

Başta Hürriyet olmak üzere gazetelere çeyrek sayfa başsağlığı ilanı veren kulüp bu tavrıyla herkesi şaşırttı. İlanda "Leman Kılıç Hanımefendi'yi kaybetmiş olmanın üzüntüsü içindeyiz. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

1-20160127111321.jpgBilindiği gibi UEFA'nın finansal fair-play kurallarını çiğnemiş olan Galatasaray, Avrupa kupalarından 1 yıl men edilme cezasını göz almıştı.

Başkan Dursun Özbek ve ekibinin döneminde kulüp parasal olarak adeta dibi görürken, giderler ödemeleri, faiz ve banka borçları da eklendiğinde Galatasaray'ın çok kısa bir sürede 30 milyon Euro'ya yakın bir para yaratması gerekiyor.

Şimdilerde herkes Galatyasaray'ın nasıl bu kadar battığını konuşurken, hem taraftar hem de spor yorumcuları faturayı yönetimcilerin para idaresindeki başarısızlığına dikkat çekiyor.

İşte bugün gazetelerde yer alan bu ilan da aslında kulübün içinde bulunduğu durumun açık bir göstergesi.

Bir Bakan'ın babaannesinin vefatı için en çok satan gazetelerde Cimbom'un çeyrek sayfalık başsağlığı ilanını görenler, "Galatasaray'ı işte bu yalaka kafalar batırdı" yorumları yaptı.

Bugün Hürriyet gibi bir gazetede çeyrek sayfa başsağlığı ilanının bedeli yaklaşık olarak 30-40 bin TL civarında.

Spor3.com