Galatasaray’da ikinci Niasse harekatı

Galatasaray’da ikinci Niasse harekatı

Niasse transferi yeniden gündeme geldi...

Galatasaray'ın kiralık olarak anlaşma sağladığı, ancak listede başka oyuncuların bulunmasından ötürü ağırdan aldığı Niasse transferine artık kulübü sıcak bakmıyor. Sarı-Kırmızılılar ise şartları sonuna kadar zorlamayı planlıyor.

Aslan’ın her konuda anlaşma sağladığı, kiralama konusunda Lokomotiv Moskova’yı ikna ettiği Niasse transferi yeniden gündeme geldi. Ancak Sarı-Kırmızılılar için bu oyuncuyu kadroya katmak bu kez sanıldığı kadar olmayacak. Çünkü Aslan’ın el sıkıştığı, fakat gündemdeki diğer isimler nedeniyle yavaş kaldığı Senegalli’nin kulübü artık kiralama fikrine soğuk. Bursaspor’un geçtiğimiz günlerde
kiralamak için kapısını çaldığı Rus ekibi, ret yanıtı vermişti. Cumartesi günü Ural deplasmanında attığı şık golle kalitesini bir kez daha ortaya koyan oyuncuyu tutma kararı alan Moskova temsilcisini ikna etmek zor görünüyor. Ancak yine de Hamza Hamzaoğlu, Niasse konusunda oldukça ısrarcı.

B planı hazır

Sarı-Kırmızılı yönetim de bu doğrultuda Lokomotiv Moskova’yla bir görüşme yapacak. Transfere kesinlik kazandırmaya çalışacak. Aslan’ın alacağı sonuç eğer olumsuz olursa bu kez listedeki diğer alternatiflere yönelinecek. Hamza Hamzaoğlu’nun elinde alternatiflerden oluşan bir liste olduğu öğrenildi.

Fanatik