Galatasaray'da Josue fırtınası !

Galatasaray'da Josue fırtınası !
Güncelleme:

Son olarak forvet arkası yerine orta sahada Selçuk İnan’ın partneri olarak görev yapan Josue, Adanaspor maçında hem hücumda hem de savunmada çok etkiliydi.

Geriden oyun kurduğu gibi, ofansif prese de katılan ve maçı 5 top kapmayla tamamlayan 26 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda kiralık olarak geldiği Porto’ya dönecek. Adı kısa bir süre öncesine kadar gözden çıkarılan oyuncular arasında yer alan Josue’nin, performansını bu şekilde sürdürmesi durumunda yeniden kiralanmasının, hatta bonservisinin alınmasının gündeme gelebileceği belirtiliyor. Öte yandan Fenerbahçe’nin de yeni sezon için Josue’yle anlaştığı iddia ediliyordu.

Tudor kadroya formül arıyor

Başakşehir maçında Podolski, Eren, Rodrigues ve Bruma’yı birlikte kullanmayı planlayan Tudor’un formül arayışı sürüyor. Adana karşısında çok beğendiği Yasin, Linnes, Josue ve Selçuk gibi isimleri de sahaya sürmeyi düşünen Hırvat teknik adam, Sneijder’i yine kulübeye çekebilir.

Selçuk İnan huzuru buldu

Tudor’un göreve gelişiyle başlayan ağır idman temposuna rağmen, performansında gözle görülür bir yükseliş kaydeden Selçuk İnan, yeni sistemden çok memnun. Son haftalarda Sneijder’in gölgesinden kurtulan ve liderliği eline alan kaptan, Tudor’un en güvendiği isimlerin başında geliyor.

Fanatik