Gomis resmen Aslan oluyor !

Gomis resmen Aslan oluyor !
Güncelleme:

Dursun Özbek'ten Cenk Ergün'e: ''Bafetimbi Gomis'i en geç 19 Haziran'a kadar bitir''

Galatasaray'ın transfer etmek istediği yıldız golcü Sarı kırmızılı ekibin o şartını kabul etti.
 
Sarı kırmızılılarda yapılan transfer zirvesinde başkan Dursun Özbek’ten önemli ve ciddi bir talep geldi. 1 haftadır Fas ile başlayan ve Fransa, Almanya ve Hollanda ile devam eden transfer seferinden dönen Cimbom’un sportif direktörü Cenk Ergün başkan Dursun Özbek ile bir araya geldi. TT Arena’da gerçekleşen zirvede Cenk Ergün, Özbek’e transfer listesindeki oyuncuların mali durumları ve talepleri ile ilgili bilgi verdi.

"SIFIR HATA SÖZÜ VERDİK"

Başkan Dursun Özbek, 3.3 milyon Euro teklif edilen Gomis’in transferinin bitirilmesini isterken tek bir talepte bulundu. “Taraftara ve camiaya sıfır hata sözü verdik” diyen Özbek, 31 yaşındaki golcünün sözleşme öncesinde kapsamlı sağlık kontrolünden geçirilmesini istedi. Geçmişte kalbi ile ilgili sağlık sorunları yaşadığı gündeme gelen Gomis hakkındaki soru işaretlerinin böylece ortadan kaldırılmasını istedi. Özbek’in bu talebi iletilen Fransız golcü olumlu karşılık verdi. Bunun üzerine Özbek, sağlık kontrolünün olumlu geçmesi halinde transferin 19 Haziran’a kadar bitirilmesi talimatını verdi.

BELHANDA iÇiN FiYAT ARTIRILDI

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün Fas Milli Takım kampında olumlu bir görüşme yaptığı Belhanda için Galatasaray teklif artışına gitti. Başkan Özbek, Belhanda için Dinamo Kiev’e yapılan teklifin 5 milyon Euro’dan, 6 milyon Euro’ya çıkarılmasına onay verdi.

Hürriyet