Hamzaoğlu'ndan Selçuk'a özel tebrik !

Hamzaoğlu'ndan Selçuk'a özel tebrik !

Cim-Bom’un hocası, A Milli Takımımız’ı, 2016 Avrupa Şampiyonası’na taşıyan kaptana övgü yağdırdı.

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan hem Türkiye’nin hem de sarı-kırmızılıların gurur kaynağı oldu. 
İzlanda maçının 89. dakikasında attığı muhteşem frikik golüyle A Milli Takımımız’ın, 2016 Avrupa Şampiyonası’na doğrudan katılmasını sağlayan Selçuk’a, hocası Hamza Hamzaoğlu’ndan da tebrik geldi. Yıldız futbolcuyla özel bir görüşme yaparak kutlayan Hamzaoğlu’nun, “Çok büyük bir sorumluluk alıp, golünü attın ve ne kadar büyük futbolcu olduğunu yine gösterdin. Türkiye’nin bu sevinci yaşamasında rolün çok büyük. Galatasaray’da da benzer frikik golleri atmıştın. Böyle golleri önümüzdeki dönemde Galatasaray’da da atmanı bekliyorum” dediği öğrenildi.

Zor bir döneme girdiklerinin altını çizen Hamza Hamzaoğlu, Selçuk İnan’a son dönemdeki formundan memnun olduğunu da söyledi. Sarı-kırmızılı hocanın, “Galatasaray forması altında yaşadığın başarılar ortada. Bunları tekrarlamaya bile gerek yok. Sen ve arkadaşların bu zor dönemde de yine üzerinize düşen görevi yerine getireceksiniz. Bundan en ufak bir şüphem bulunmuyor” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Hamzaoğlu’na teşekkür eden Selçuk’un, sarı-kırmızılı takım arkadaşları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından da İzlanda maçında attığı tarihi gol için tebrik edildiği vurgulandı.
 
Selçuk İnan bu sezon G.Saray formasıyla toplam 8 maça çıktı. Süper Lig’de 5, Şampiyonlar Ligi’nde 2 ve Süper Kupa’da 1 olmak üzere bu maçlarda boy gösteren oyuncu, ligde 1 gol kaydetti, 1 de asist yaptı.