Icardi transferinde dikkat çeken iddia

Icardi transferinde dikkat çeken iddia
Güncelleme:

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın Mauro Icardi transferinde mutlu sona yaklaştığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşarak önemli bir başarıya imza atan Galatasaray’da gelecek sezonun planlamaları hızla sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda yeni sezon kadro planlamasını sürdüren Sarı-Kırmızılılar takımda kiralık olarak forma giyen ve performansıyla adeta taraftarın sevgilisi haline gelen Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin bonservisini almak için yoğun çaba sarf ediyor.

Galatasaray’a sezon öncesinde PSG’den kiralık olarak katılan Icardi’nin özel hayatıyla yaşadığı olaylar nedeniyle kendini futbola veremeyeceği konuşulurken, Arjantinli yıldız ortaya koyduğu performansla herkesi şaşırttı. Sarı-Kırmızılı formayla özellikle Dünya Kupası arasının ardından çıkışa geçen Icardi 26 karşılaşmanın 22’sinde ilk 11’de forma giydi. Özellikle büyük maçlarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken yıldız golcü sezonu 23 golle tamamlarken yaptığı 8 asistle toplam 31 gole direkt katkı verdi.

Arabistan’dan da teklifler alan oyuncunun bu tekliflere sıcak bakmadığı ve Galatasaray’ın son olarak sunduğu yıllık 12 milyon euroluk maaş teklifine evet dediği iddia edildi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadroyla boy göstermek isteyen Aslan, Icardi için kesenin ağzını açacak.

PSG ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray’da Icardi transferi için mutlu son yakınken Cimbom PSG’den 3 transferi aynı anda yapmak istiyor. PSG forması giyen Paredes’le büyük oranda anlaşan Sarı-Kırmızılılar, sol bekte de Juan Bernat’ı istedi. Icardi, Paredes ve Bernat’ı aynı anda açıklamak isteyen Galatasaray’da önümüzdeki günler hareketli geçecek.